Стара Загора, "Цар Симеон Велики" 101 0884863345 0889244439 narmag@abv.bg

Заведение за хранене "Il Pino"

 

Телефон за контакт и резервации: 0893 504 655

Кафене "Lemonade"

Заведение за хранене "Il Pino"

Кафе-бар КОФИШОП

Кафе "Il Pino"