Стара Загора, "Цар Симеон Велики" 101 0884863345 0889244439 narmag@abv.bg

Детски център МЕРЛИН

 

Меню - деца

за рожден ден

Меню - родители

за рожден ден

Меню - пици

за рожден ден

Телефон за контакт и резервации: 0884 86 33 45

Facebook: Детски център Мерлин

e-mail: dc_merlin@abv.bg